שריטה מאישה באוטובוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2009 | 06:02 | מאת: מאור

כשעליתי באוטובוס וחיפשתי מקום לשבת היד שלי נתקלה ביד של אישה אתיופית ונשרטתי מהציפורניים שלה. אני לא בטוח אם יצא לי דם או לא מפני שהידיים שלי אדומות מהיובש של שטיפות ידיים מרובות ויש בהם פיצוצים עם חתכים אדומים כהים מהיובש. בכל מקרה,יכל להיות לה דם או רוק בציפורניים. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום מאור, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות