תחתית בקבוק לפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/04/2009 | 05:55 | מאת: חסוי

לבן שלי יש מנהג לשים בקבוקי מיץ בריצפה ליד המחשב ומשם הוא מוזג לכוס ושותה. ובכן,הוא סיים בקבוק כזה שהיה בריצפה והתחיל לשחק עם הבקבוק הריק. בין הדברים שהוא עשה עם הבקבוק היה גם נגיעה בפה עם תחתית הבקבוק שהיתה במגע עם הריצפה. הבעיה שמהנעליים שלנו יכל להיות בריצפה דם,זרע,רוק או פיפי שהבאנו בבחוץ או אפילו מתוך הבית שלנו. האם כך יש סיכון לבן שלי להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום חסוי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות