דם מזכוכית באוטובוס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/03/2009 | 13:08 | מאת: יעקב

עליתי לאוטובוס והוא התחיל לנסוע אז נשענתי על זכוכית ליד הנהג כדי להוציא את הכרטיסיה, ובדיוק אז הרגשתי משהו ביד שהיתה צמודה לזכוכית. בדקתי ולא ראיתי שנחתכתי מהזכוכית אבל היו לי פיצוצים ביד מהיובש שיש לי בידיים והם אדומים כנראה עם דם בתוך הפתחים האדומים של הפיצוצים ביד. הבעיה שאולי לפניי נחתך מהזכוכית מישהו או מישהי עם מחלה זיהומית כלשהי. מה הסיכון להידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום יעקב, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות