תיקון לשאלה מאתמול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/03/2009 | 00:04 | מאת: אדם

שאלתי אותך זאת: "לבן שלי יש מנהג מגונה שאיך שהוא נכנס לבית הוא ניגש ישר למחשב,יושב ושם רגליים על קצה שולחן המחשב איפה שהידיים נוגעות כדי להקליד. אחריו יושבים שאר בני המשפחה וכמובן נוגעים במקום שהוא שם את הרגליים ואח"כ נוגעים בפה או באיברי המין שלנו,והבעיה שיכול להיות שהוא דרך על דם,זרע,או רוק. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת? " ותשובתך היתה שלא סביר להידבק כך. והתיקון הוא שהשאלה צריכה להיות כך: לבן שלי יש מנהג מגונה שאיך שהוא נכנס לבית הוא ניגש ישר למחשב,יושב ושם רגליים עם הנעליים כמובן על קצה שולחן המחשב איפה שהידיים נוגעות כדי להקליד. אחריו יושבים שאר בני המשפחה וכמובן נוגעים במקום שהוא שם את הרגליים ואח"כ נוגעים בפה או באיברי המין הזכריים והנקביים שלנו,והבעיה שיכול להיות שהוא דרך על דם,זרע,או רוק. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום אדם, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות