זרע לכל מיני דברים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/03/2009 | 20:08 | מאת: דוד

כשאני עושה את צרכיי יוצאות לי טיפות ספורות של זרע.אחרי זה איבר המין שלי נגע בכיור והבן שלי עם מכנסיים ותחתון כמובן נשען עליו אח"כ באזור איבר המין שלו. אחרי זה שטפתי גם את איבר המין וניתז על כיסא קטן שעליו הילדים שלי שמים מגבות ובגדים נקיים כשהם מתקלחים. הם יתקלחו וישימו מגבות ובגדים נקיים על הכיסא רק מחר. ואחרי ששטפתי עצמי כולל איבר המין נגעתי ללא שטיפת ידיים בלחצן חשמל ובפנקס קטן של הבת שלי והיא נגעה בהם ואח"כ נגעה בפה וכנראה גם באיבר מינה. האם אפשר להידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

29/03/2009 | 20:21 | מאת: מישהי

כמה זרע הולך אצלכם בבית

שלום דוד, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות