תוספת לשאלה מלפני כמה ימים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/03/2009 | 00:14 | מאת: דניאל

דרכתי על סמרטוט המקלחת שבו מנגבים בין היתר כנראה את הזרע של הבן שלי בן ה-15 כשהוא מאונן,ואח"כ דרכתי על רצועות התיק בית ספר של הבת שלי,והיא בטוח תנגע ברצועות ואח"כ תנגע בפה ואולי גם באיבר מינה כי היא במחזור וצריכה לעשות מה שהבנות עושות כשהן במחזור. אם לבן שלי חס וחלילה יש מחלה זיהומית,האם הבת שלי תידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום דניאל, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות