דם בחדר הילדים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/03/2009 | 19:26 | מאת: יוסי

בלילה כשכולם ישנים היה דם בחדר הילדים ומרחתי אותו עם הנעל בית.אח"כ העברתי שם סמרטוט שנגע ברצועה של התיק בית ספר של הילד,ואולי הוא נחתך בבוקר ובא במגע עם הדם ובטוח נגע בפה או באיבר מינו כשעשה פיפי. אח"כ רציתי לנקות את הנעליים אז הרטבתי אותם איפה שעומדים כשמתקלחים וניגבתי עם הסמרטוט, ומדאיג אותי שכשילדיי יתקלחו יהיה שם דם מהרגליים שלי ואולי יגיע להם לפה ולאיברי המין הזכריים והנקביים. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום יוסי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות