תיקון לשאלה שלא הבנתי אם התייחסת לכולה.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/03/2009 | 01:12 | מאת: עליזה

זאת השאלה כולל שני התיקונים : נדקרתי ממשהו ויצא לי טיפת דם כשגלשתי באינטרנט וכמובן נגעתי במקלדת ובעכבר. כמעט מייד הילדים שלי נגעו במחשב כולל המקלדת והעכבר כמובן,ואח"כ נגעו בפה,וכזכור,כנראה יש דם שלי על המקלדת והעכבר. אם יש לי מחלה זיהומית ואני לא יודעת מזה,האם יש סיכון שהילדים שלי ידבקו באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?"

24/03/2009 | 01:17 | מאת: עליזה

שלום עליזה, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

24/03/2009 | 14:24 | מאת: עליזה

מנהל פורום מחלות זיהומיות