עט עם דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/03/2009 | 16:22 | מאת: אביב

בלילה לפני כמה ימים ראיתי שתקוע משהו בנעל של הבן שלי וניסיתי להוציא זאת בעט. בסוף הוצאתי זאת עם מברג וזה היה קוץ או חלק ממחט חלוד שאפשר שהיה עליו דם. למחרת אשתי והבן שלי נגעו בעט שאפשר שיש עליו דם ובטוח נגעו בפה והבן שלי בטח גם נגע באיבר מינו כשעשה פיפי. יש לציין שהבן שלי היה 10 שעות בבית לפני שהוצאתי את הקוץ או החלק של המחט. כלומר הקוץ או המחט חדרו לנעל לפחות לפני 10 שעות וכנראה יותר. האם אפשר להידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום אביב, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

23/03/2009 | 20:17 | מאת: מישהי

סליחה שאני מתערבת... אבל כל הסיפורים האלה קורים באמת? יש לך חיים מאוד מעניינים

מנהל פורום מחלות זיהומיות