זרע לנייר טואלט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/03/2009 | 20:33 | מאת: מאיר

אחרי סקס ניגבתי את איבר המין בנייר טואלט ומהידיים שלי נדבק זרע לנייר טואלט והילדים שלי השתמשו בנייר טואלט כולל לניגוב איברי מינם הזכריים והנקביים. אם יש לי מחלה זיהומית כלשהי ואני לא יודע על זה,האם ילדיי ידבקו כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

22/03/2009 | 20:53 | מאת: מאיר

לפעמים יש לי קצת זרע ביד ואני לוקח נייר טואלט והאצבעות שלי עם זרע נוגעות בקיר איפה שהנייר טואלט נוגע,ואח"כ הילדים שלי משתמשים בנייר טואלט כולל לניגוב איברי מינם הזכריים והנקביים. אם יש לי מחלה זיהומית כלשהי ואני לא יודע על זה,האם ילדיי ידבקו כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

22/03/2009 | 20:53 | מאת: מאיר

שלום מאיר, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות