דם לשמיכה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/03/2009 | 23:12 | מאת: מתן

פסח בפתח ואשתי התחילה להשתולל.הפכה את כל הבית ובין היתר ניערה שמיכות בחדר מדרגות על האסבזט שבמעקה המדרגות ומעל המדרגות, וכשניערה השמיכה נגעה במדרגות והיה שם משהו אדום שמזכיר דם. אחרי שהיא הכניסה את השמיכה שכבתי לנוח קצת וכיסיתי את הפנים עם השמיכה ופתאום נכנסה לי לראש המחשבה שדם הגיע לי לפה מהשמיכה. האם אדבק בצורה זו באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום מתן, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות