דם בעוגיות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/03/2009 | 21:09 | מאת: חנניה.כ

גיסי היה אצלנו עם אחותי והוא סיפר לי שנפל מכיסא ויצא לו דם מהרגל,ואז הוא הראה לי איפה המכה וכנראה דם נדבק לו לידיים וכך עם ידיים עם קצת דם הוא אכל מהעוגיות ושתה מהקפה ואח"כ אשתי אכלה מהעוגיות ואולי דם נכנס לה לפה,וכששטפה את הכוס בטח דם ניתז על כלי האוכל שכמובן השתמשנו בהם אח"כ. האם אפשר להידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום חנניה, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות