החלפת מגבות בטעות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2009 | 15:51 | מאת: דודו

אשתי שמה לילדים מגבת שהשתמשתי בה והיתה תלויה ליבוש בתוך הבית זמן מה,אני לא בטוח כמה זמן,מה שאני בטוח זה שהיתה תלויה ליבוש בתוך הבית לפחות כל בלילה, איזה 7-8 שעות. במגבת הזאת כמובן ניגבתי את הפנים כולל הפה וגם כשיצא לי קצת דם שטפתי ידיים וניגבתי בה. האם יש סיכון לילדים שלי להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת,אם יש לי אחת המחלות האלה?

17/03/2009 | 15:53 | מאת: דודו

17/03/2009 | 16:22 | מאת: דודו

שלום דודו, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

17/03/2009 | 23:35 | מאת: דודו

מנהל פורום מחלות זיהומיות