זרע או פיפי לנייר טואלט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/03/2009 | 15:45 | מאת: אלירן

היה לי רטוב במכנסיים או מטיפת פיפי או מזרע בדיוק כשהתעוררתי ונגעתי בנייר טואלט ובקיר שלידו שהנייר טואלט נוגע בו. את הנייר טואלט זרקתי אבל נכנסו אחריי לשירותים ושמו נייר טואלט חדש שנגע בקיר ואח"כ ניגבו בטח את איבר מינם כשעל הנייר כנראה יש כמות קטנה מאוד של זרע או פיפי שהגיעה מהקיר. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

17/03/2009 | 16:24 | מאת: אלירן

שלום אלירן, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

17/03/2009 | 23:32 | מאת: אלירן

מנהל פורום מחלות זיהומיות