דם לשקיות אוכל ולנייר טואלט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/03/2009 | 00:34 | מאת: נסים

יצא לי טיפה קטנה של דם מהאצבע ונגעתי בשקיות אוכל של הילדים. עכשיו חצות והם ישתמשו בהם להכנת האוכל רק בעוד כ-6.5 שעות,ויאכלו רק בעוד כ-10 שעות. בנוסף נגעתי בקיר ליד הנייר טואלט ומי שהשתמש בנייר יכול לנגוע בדם או שהנייר טואלט ינגע בקיר איפה שהדם ואח"כ ינגבו עם זה את איבר מינם. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום נסים, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות