מים עם דם מדוד חשמל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/03/2009 | 19:06 | מאת: שמעון

בקצרה להזכירך מפני ששאלתי כבר שאלה בנושא : חשמלאי תיקן לי את הדוד חשמל ויצא לו קצת דם והוא נגע בכל הצינורות, אלה שמובילים מים לדוד ואלה שמובילים מים מחוצה לו. כמו כן יצא הרבה לכלוך מהדוד ואולי נשאר עוד בתוכו. היום שמתי לב שהבת שלי שותה מים דווקא מהברז של המים החמים של הדוד חשמל,אבל המים לא חמים כי הדוד לא דלוק. למען האמת אני לא זוכר כמה זמן עבר משלחשמלאי יצא דם ועד שהבת שלי מילאה את הבקבוק הקטן שלה במים שלא היו חמים מהברז של הדוד חשמל . האם הבת שלי בסיכון להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום שמעון, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות