דם ורוק למברשות שיניים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/03/2009 | 18:46 | מאת: אביב

יש לי פצע קטן בראש ומגרד מאוד אז גירדתי אותו ואח"כ נגעתי בנעליים שאני יוצא איתם ואולי גם מהראש וגם מהנעליים נדבק לי דם ליד.אח"כ בטעות נגעתי בשקיות אוכל ואשתי לקחה אחת מהן וכיסתה בה את המברשות שיניים כשייתכן שיש דם על השקית.אח"כ השקית שמכסה את המברשות שיניים נגעה במכסה של מברשת השיניים שלי בדיוק כשסיימתי לצחצח שיניים ואולי היה רוק על המכסה. בקשר למגע של מברשות השיניים עם מכסה מברשת השיניים שלי,אז זה קרה ב-4 אחר הצהריים ואשתי והילד ישתמשו במברשות רק בלילה. האם כך אפשר להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום אביב, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות