ידית של דלת מזוהמת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/03/2009 | 17:41 | מאת: ח.נ.כהן

יצאתי מרופאת המשפחה,ובגלל שאני זהיר בגלל ה-OCD,פתחתי את הדלת במרפק ושם היה לי פצע בן 8 ימים אבל עדיין לא נסגר והוא עוד לח כזה. בגלל שהרופאה מכירה את הבעיות שלי היטב היא הקדימה ואמרה שלא היה אצלה היום אף אחד עם איידס,הפיטיטיס,או עגבת.אבל אולי אמרה זאת להרגיע אותי. אם היה דם או רוק על הידית וזה בא במגע עם הפצע בן 8 הימים שלי,האם אדבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום ח.נ.כהן, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

09/03/2009 | 23:12 | מאת: ח.נ.כהן

יכול להיות שאפילו נשרטתי מהדלת של הרופאה. וכאמור אפשר שלזה שהיה לפניי יצא דם או רוק על הידית. משהו אולי חשוב : הייתי אצלה בחדר בין 8-12 דקות לערך. האם זה משנה את תשובתך ד"ר הלפרין?

09/03/2009 | 23:15 | מאת: ח.נ.כהן

הפצע בן 8 ימים שעדיין לח קצת נגע במגבת של הילדים והם ניגבו בה כמובן כולל את הפה. אם יש לי איידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת,האם הם ידבקו?

מנהל פורום מחלות זיהומיות