דם לאיבר מין

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/03/2009 | 22:05 | מאת: מאיר

למישהו שהיה אצלי בבית יצא דם והוא נגע בכל מיני דברים.ניקיתי את הכל להוציא לחצן חשמל אחד שרק אחרי שנגעתי בו ובאיבר המין שלי מייד אח"כ,נזכרתי שלא שטפתי את הלחצן חשמל. אציין שעברו שעתיים-3 שעות משהוא נגע בלחצן חשמל ועד שאני נגעתי בלחצן ובאיבר המין שלי. האם כך ניתן להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום מאיר, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות