דם מחשמלאי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/03/2009 | 19:17 | מאת: אבי

היו אצלנו לתיקון שני חשמלאים ולאחד מהם יצא דם,והוא נגע בלחצנים של האו, בידית המקרר,בכפתור הקומקום ועוד. אח"כ כולנו נגענו בדברים האלה וכנראה גם בדם שלו ונגענו בפה. בנוסף,באתי להדליק את האור בחדר והרגשתי שנשרטתי מזיז קטנטן ליד הלחצן של האור.לא הסתכלתי אם יצא לי דם אבל אולי כן ואולי הוא נגע שם עם הדם שלו. אציין שלא מייד אחריו נשרטתי מהזיז בקיר,אלא עברו 15-30 דקות בערך. האם כך ניתן להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום אבי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

05/03/2009 | 19:25 | מאת: אבי

אולי עברו פחות מ-15-30 דקות.אולי 5 דקות או משהו כזה.לא זוכר בדיוק. האם זה משנה את תשובתך ד"ר הלפרין?

מנהל פורום מחלות זיהומיות