רוק לפרוסת לחם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/03/2009 | 00:33 | מאת: מרדכי

יש לי כוס שרק אני שותה ממנה ורק ממנה.קרה שבאתי להכין קפה והבן שלי בדיוק הכין לחם קלוי שכבר לא היה חם,והעברתי בטעות את הכוס שנזלה ממנה טיפה ישר לפרוסה.הוא סירב לזרוק את הפרוסה ולהכין אחרת ואכל אותה. יש לציין שאני שוטף את הכוס רק במים ואפשר שהפעם היא לא היתה שטופה בכלל. אם אני לא יודע ואני נושא מחלה זיהומית כלשהי,האם הבן שלי יכול להידבק כך במחלות כגון זיבה,איידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום מרדכי, הדבקה בזיבה, איידס,הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות