דם על כיסוי הכרית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/02/2009 | 23:43 | מאת: חנן

מצאתי דם על כיסוי הכרית של הבן שלי.אפשר שזה דם שלו אבל אפשר גם שזה דם של מישהו אחר כי באים אליו הרבה חברים. הדם עוד כשהיה טרי בטוח נגע בפה שלו בלילות כשהוא ישן. הוא טוען שלא היו לו חתכים או פצעים באזור הפה בכל הזמן שהכסוי הנ"ל היה על הכרית שלו. האם כך אפשר להידבק בהפיטיטיס B או C,איידס,או עגבת?

27/02/2009 | 23:57 | מאת: חנן

כאשר נגעתי בדם שעל כיסוי הכרית שכבר היה חום לא שטפתי ידיים ונגעתי בהמון דברים שבני משפחתי האחרים יכלו לנגוע בהם ואח"כ לנגוע בפה. האם כך הם ידבקו בהפיטיטיס B או C,איידס,או עגבת?

שלום חנן, הדבקה בהפטיטיס B או C, איידס, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

28/02/2009 | 20:15 | מאת: חנן

מנהל פורום מחלות זיהומיות