המשך לשאלה מאתמול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/02/2009 | 17:58 | מאת: יפה

זאת היתה השאלה : "האם מבליעת זרע ניתן להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?" וזאת היתה תשובתך : תיאורטית הדבקה כזאת היא אפשרית. מעשית, הסיכוי לכך הוא כנראה נמוך. הרבה בריאות אפי לפי תשובתך הבנתי שאתה מתכוון לבליעת זרע ישירה במציצה.אבל אני התכוונתי למשהו אחר. דוגמאות : בעלי שוטף ידיים אחרי סקס ועל ידיות הברזים כנראה נשארים שרידים של זרע ואז אני והילדים נוגעים בידיות הברזים ונוגעים בפה אח"כ.או כאשר בעלי עושה את צרכיו יוצא לו זרע תוך כדי כך והוא נוגע במכנסיו עם ידיים עם שרידי זרע ואחרי שהוא שוטף ידיים הוא נוגע במכנסיים שיש עליו שרידים של זרע ואח"כ נוגע בכלי אוכל או במגבות. או שהבן שלי שהוא בן 15 ולבטח מאונן,לא שוטף ידיים היטב או נוגע במכנסיו עם שרידי זרע ואח"כ נוגע בכל מיני דברים שגם אנחנו נוגעים בהם ואח"כ נוגעים בפה. זאת היתה הכוונה שלי בבליעת זרע. עכשיו ד"ר אשמח לשמוע את תשובתך כשהבהרתי את עצמי היטב.האם כך ניתן להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

27/02/2009 | 18:42 | מאת: יפה

כנראה כשהבן שלי מאונן הוא נוגע בידיים עם שרידי זרע בשק קטן תלוי שמלא פדים של הבת שלי וכך אולי מגיע לה זרע לאיבר מינה.אבל להזכירך כי הפדים נמצאים בתוך שקית ניילון והם עצמם בתוך השק מבד די עבה.ואם הבן נוגע שם בטעות אז זה רק בשק הבד החיצון.

27/02/2009 | 19:19 | מאת: יפה

אפשר גם שדורכים על זרע ונופל אוכל בריצפה ויכול להיות שהילדים אוכלים את זה.או שדורכים על זרע ונכנסים לשירותים וכך נדבק זרע למכנסיים שזה דבר שכמעט בטוח קורה.

שלום יפה, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך (+ כל התוספות) איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

27/02/2009 | 19:22 | מאת: יפה

אפשר גם שדורכים על זרע ונופל אוכל בריצפה ויכול להיות שהילדים אוכלים את זה.או שדורכים על זרע ונכנסים לשירותים וכך נדבק זרע למכנסיים שזה דבר שכמעט בטוח קורה.

מנהל פורום מחלות זיהומיות