אטבי כביסה ומחלות זיהומיות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/02/2009 | 01:10 | מאת: סהר

אשתי אוספת אטבי-כביסה מבחוץ מהריצפה שחלקם לפחות נופלים מבית של שני אחים עם איידס ואחד לפחות עם הפיטיטיס B או C,ואפשר בהחלט שיש להם גם עגבת,וייתכן בהחלט שהיה דם או זרע על אטבי הכביסה פעם או יותר מכל הפעמים שהיא אספה אטבי כביסה מבחוץ. אשתי שמה את האטבים האלה בשקיות אוכל פתוחות ואיתם היא סוגרת את השקית,ואפשר שכאשר אנחנו נוגעים באטבי הכביסה היה לאחד מאיתנו פצע או חתך ביד וכאמור אפשר שהיה דם או זרע על אטבי הכביסה. אשתי גם תולה תחתונים לייבוש ושמה את האטבים בדיוק באזור אברי המין הזכריים והנקביים שלנו. האם אפשר להידבק כך באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת? אגב,מרוב שזה מדאיג אותי יצאתי לרגע מהרגלי לשאול רק אותך ושאלתי רופאים אחרים וכולם תמימי דעים שכך אי-אפשר להידבק במחלות הנ"ל.אני מקווה שתשובתך לא תהיה שונה משלהם,אבל כמובן שאתה תגיד מה שאתה חושב.

27/02/2009 | 03:33 | מאת: סהר

כמובן שכאשר אשתי סוגרת עם אטבי הכביסה את השקיות אוכל,אנחנו נוגעים באטבים כדי לפתוח את השקיות ואח"כ נוגעים בפה כשלפני כן כאמור נגענו באטבי הכביסה שאפשר שיש עליהם דם או זרע.

שלום סהר, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

27/02/2009 | 18:09 | מאת: סהר

מנהל פורום מחלות זיהומיות