דם לפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2009 | 05:01 | מאת: אורלי

היה לי קצת דם שלי ביד וכיסיתי את הבן שלי והוא כבר אחרי כמה דקות נגע בפה איפה שנגעתי. לא היו לבן שלי חתכים או פצעים בפה,לפחות עד כמה שאני יודעת ולכן תתייחס בבקשה גם כאילו יש לו פצעים באזור הפה. אם יש איידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת,האם בני ידבק כך?

24/02/2009 | 05:07 | מאת: אורלי

שלום אורלי, הדבקה באיידס, הפיטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

24/02/2009 | 20:02 | מאת: אורלי

כתבתי בטעות את זה : אם יש איידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת,האם בני ידבק כך? כשהייתי צריכה להוסיף את ה"לי" כך : אם יש לי איידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת,האם בני ידבק כך? האם תשובתך לא השתנתה בעקבות התיקון הקל?

מנהל פורום מחלות זיהומיות