כבר שבוע עם חום וחולשה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/02/2009 | 23:05 | מאת: tuarh

שלום,אני בן 33 ובריא(לא סבלתי ממחלה כבר 4 שנים! אני כבר שבוע עם חום(באיזור ה 38) וחולשה לא סובל משום כאב מיוחד,היום פעם ראשונה ירד לי החום והרגשתי טוב ואז בערב שוב עלה החום ל 38,בלילות אני מזיע ומחליף כל שעתיים חולצה ושותה המון!!!עשיתי בדיקות דם וישנם כמה חריגות,לכן אני רוצה לקבל חוות דעת בנוסף לרופאה(טוענת שזה ויראלי).זו הבדיקה ל EBV: EBV VCA_IgG=Positive 117 , EBV VCA IgM =< 10 Negative CMV IgG =1.20 positive ,CMV IgM =negative בספירת דם נמצאו 4 חריגות: RBC =4.37,HB =12.7,HCT =36.4%,LYM% =17.1% שאר הספירה בטווח תקין בנוסף בדיקה נוספת עם ממצאים חריגים: GOT (AST) =71,GPT (ALT) =143,GGT =214 בדיקת שתן תקינה!!! לגבי HB ידוע לי כבר ממזמן שהוא נמוך במקצת מהממוצע ורופא טען שאין צורך לטפל (כבר 15 שנה ידוע לי)ותמיד הוא קרוב לגבול התחתון, ישנה בדיקה שנעשתה לפני שנה(בדיקה שנתית רגילה) שבא יש כמעט אותם ממצאים RBC =4.52,HB=13.1,HCT=37.1, שאר הממצאים תקינים, אז לשאלתי:האם לפי הממצאים אולי יש הבחנה נוספת?האם שבוע אם חום ותשישות (שביומיים האחרונים ביום אני מרגיש טוב וללא חום)זה וירוס שישנו עכשיו ומהו?והאם לטפל באנמיה?

שלום TUARH, אבחנה של זיהום נגיפי היא סבירה, גם אם לא מוכחת. המלצתי- המשך מעקב. בקשר לאנמיה- אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לרופא המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות