נורה עם דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/02/2009 | 00:06 | מאת: שרה

קניתי נורות והמוכר ניסה אם הם נדלקות ואחרי כן הלכתי הביתה והגעתי כ-20-30 דקות הביתה אחרי שקניתי את הנורות. כששמתי את הנורות באחת מהן היה דם ולא שמתי לב לכך ונגעתי בפה וגם באוכל של הילדים. רק היום ראיתי את כתם הדם על הנורה ונכנס בי חשש שמא זה דם של המוכר ומי יודע איזה מחלות זיהומיות הוא נושא. אם למוכר יש עגבת,הפיטיטיס B או C,או איידס,האם יש סכנה לי או לילדיי?

10/02/2009 | 00:38 | מאת: שרה

שלום שרה, הדבקה בעגבת, הפיטיטיס B או C,או איידס במהלך האירוע המתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

10/02/2009 | 12:10 | מאת: שרה

מנהל פורום מחלות זיהומיות