פצע בפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/02/2009 | 16:08 | מאת: משה

היינו במסיבת יום הולדת של אדם מבוגר,והיו שם הרבה אנשים שדחפו ידיים לצ'יפס,לגרעינים ולכל מה שהיה על השולחנות. בין היתר היתה שם אישה ששוכבת עם כל אחד ואולי תפסה איזו מחלה זיהומית,והדאיג אותי שהבת שלי שהיה לה פצע פתוח בפה לקחה מהכיבודים בדיוק איפה שהאישה הנ"ל נגעה. בכלל,גם אנשים שנראים בריאים יכולים לשאת מחלות זיהומיות וכאמור הדאיג אותי שלבת שלי היה פצע פתוח בפה שאולי הזדהם לה במשהו מסוכן. האם אפשר כך להידבק במחלות זיהומיות כגון עגבת,הפיטיטיס B או C,זיבה,או איידס ?

שלום משה, הדבקה בעגבת, הפיטיטיס B או C,זיבה, או איידס במהלך האירוע שתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות