המשך לשאלה מלפני מספר ימים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/02/2009 | 23:21 | מאת: שוש

כתבתי לך שיש לי בבית כוס רק שלי שכשאני שותה רק מים אני לא שוטפת אותו אפילו במים, וכשאני מוזגת פי הבקבוק נוגע בשולי הכוס ומן הסתם רוק שלי נדבק לפי הבקבוק ואח"כ בני משפחתי שותים מהבקבוק ולבטח נבלע להם רוק שלי. בתשובתך כתבת שלא סביר שהפיטיטיס B ידבק בצורה זו. וההמשך הוא שלבן שלי היה פצע פתוח בפה וכך הוא בא במגע עם רוק שלי. האם לאחר ההמשך זה עדיין לא סביר להידבק בהפיטיטיס B? ואוסיף ברשותך עוד שאלה:עם עניין הפצע בפה של הבן שלי,אם יש לי איידס,הפיטיטיס C,או עגבת,האם בני משפחתי ובעיקר הבן עם הפצע יכולים להידבק?

שלום שוש, אין זה סביר שבני משפחתך ידבקו באיידס, הפיטיטיס C, הפטיטיס B או עגבת במהלך האירוע המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

05/02/2009 | 20:38 | מאת: שוש

לפצע הפתוח שהיה לבן שלי כשהוא מזג מבקבוק שבא במגע עם הכוס שלי ומכאן גם עם הרוק שלי. האם הבן שלי יכול להידבק כך בעיקר בהפיטיטיס B,אבל גם באיידס,הפיטיטיס C ועגבת?

מנהל פורום מחלות זיהומיות