דם בתחתית הבקבוק

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/01/2009 | 18:35 | מאת: יעקב

הבן שלי שטף את הפנים בעזרתי במים מבקבוק מפני שהיתה לנו הפסקת מים. הבעיה שהבקבוק היה על הרצפה וייתכן שהיה דם על הרצפה מהנעליים שלנו ומהבקבוק הדם הגיע לפה של הבן שלי או לפה שלי כשהחזקתי לו את הבקבוק. לי לא היו פצעים או חתכים באזור הפה או הידיים.אבל לבן שלי היה פצע כנראה יבש על השפתיים. אפשר כך להידבק באיידס,הפיטיטיס B או C,או עגבת?

שלום יעקב, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C,או עגבת במהלך האירוע שתואר בשאלתך איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות