דם בקערת הסלט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/01/2009 | 02:23 | מאת: אורלי

הכנתי סלט בקערה וכשבאתי לנקות את תחתית הקערה ממים כדי שאכניס אותה למקרר,הקערה נגעה בנייר טואלט שהיה בשקית הזבל ועליו היה משהו אדום,אולי דם. ניגבתי את הקערה שוב ועירבבתי את הסלט כדי שהחומץ יהרוג את הנגיפים והחיידקים אם זה אכן דם,והחזרתי למקרר. אבל מדאיג אותי שמא בכל זאת אפשר להידבק כך מהפיטיטיס B או C,איידס,או עגבת?

16/01/2009 | 02:47 | מאת: אורלי

גם היד שלי נגעה בנייר טואלט עם האדום עליו,ואולי נגעתי בסלט עצמו באותה יד. וחוץ מזה,כשמישהו יאכל מהסלט הוא קודם יגע בקערה ואולי אח"כ בפה וכאמור הקערה באה במגע עם הנייר טואלט.

16/01/2009 | 02:57 | מאת: אורלי

שלום אורלי, הדבקה באיידס, הפטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירוע שאותו תארת איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות