זיהום לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/01/2009 | 11:12 | מאת: רותי

דר שלום. אני סובלת מזיהום חוזר באגן עקב ניתוחים. עברתי כריתת מעי גס (בעקבות כוליטיס) לפני שנתיים ומאז אני בבית עם דלקות קשות. לפני חודשיים עברתי ניתוח בקנדה לכריתת הפאוץ' שבנו לי ונשארתי עם סטומה קבועה בתקווה שאני אבריא אך בשבוע האחרון הכל חזר. יורד לי מלא דלקת מהתפרים (באזור שכרתו לי את הרקטום). הייתי בביה"ח ותשובתם היתה, כרגיל, שאין מה לעשות וצריך לחכות ואם החום יעלה (יש לי 38 ) אז לחזור ונראה... אני מיואשת לגמרי ואין תקווה, אני בת 32 ורווקה, אנא ממך, האם יש מה לעשות? אולי תרופה חדשה או משהו אחר. האם לבוא לפגישה איתך? או למי הפתרונות? יש לי גם קלפסיאלה אבל הם אןמרים שזה לא קשור... תודה, רותי

שלום רותי, 1. הבנתי שיש לך בעיה, אך ל א קיבלתי ממך ע ו בד ו ת המצביעות על זיהום באזור הניתוח. 2. לא הבנתי באיזה איבר / דגימה צמח אצלך חיידק הקלבסיאלה (ומהם רגישויותיו לסוגי האנטיביוטיקה השונים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות