3 שאלות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/01/2009 | 00:04 | מאת: חן

1.אני גר בדרום הארץ ובאחת מנפילות הקאסמים ירדנו במדרגות והיתה אישה זקנה שהבן שלי ריחם עליה וחיבק אותה שלא תפחד,ואני דואג שמא לאישה הזקנה יש הרבה מחלות ושמהחיבוק אפשר להידבק במחלה זיהומית כלשהי. האם אפשר כך להידבק באיידס הפיטיטיס B או C או עגבת? 2.יש לנו חתולה וכשיש נפילות קאסמים היא יורדת איתנו ודורכת על מיני דברים,אולי אפילו דם,וכשנכנסנו הביתה החתולה שרטה אותי. האם אפשר כך להידבק באיידס הפיטיטיס B או C או עגבת? 3.מעל חודש שיש במדרגות חלק פנימי של מזרק ללא המחט והבת שלי באחת האזעקות ירדה יחפה ודרכה על זה. היא אומרת שלא הרגישה דבר ברגל אבל אני ראיתי שהיא דרכה על החלק הפנימי של המזרק ואולי מבהלת הקאסמים לא שמה לב שנחתכה מהפלסטיק של החלק הפנימי של המזרק. האם אפשר כך להידבק באיידס הפיטיטיס B או C או עגבת?

שלום חן, הדבקה באיידס, הפיטיטיס B או C, או עגבת במהלך האירועים שתארת איננה סבירה. הרבה בריאות אפי

01/01/2009 | 17:50 | מאת: חן

מנהל פורום מחלות זיהומיות