קנדידה אלביקנס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/11/2008 | 12:22 | מאת: המודאגת

היי, אני בת 23 ואני חוששת שיש לי את פטריית הקנדידה אלביקנס. לא עשיתי בדיקות מעבדה כדי להיות בטוחה שיש לי את הפטריה, כי אני יכולה להבין לבד, בגלל שיש לי כ-90% מהתסמינים להימצאות הפטריה. איך מטפלים בה?? קראתי על הפטריה הרבה והבנתי שצריך להמנע מדברי מתיקה, קמח לבן ושמרים, לצרוך חיידקים פרוביוטיים, לאכול הרבה שום ולצרוך תמצית גדילן מצוי. האם את חיידקי הפרוביוטיקה אפשר לקנות בכמוסות, ללא מרשם רופא? ואיפה משיגים את תמצית הגדילן המצוי? תודה מראש על ההתייחסות..

שלום המודאגת, אני לא מבין את הטענה ש"יש לי כ-90% מהתסמינים להימצאות הפטריה קנדידה בגוף". קנדידה היא פטריה שמצויה בגוף של כולנו, בדרך כלל מבלי לגרום לסימפטומים כלשהם, ומבלי כל צורך לטפל ולהרוג אותה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות