עזרה דחוף מאוד!!!!! הצילו!!! - קדחות הבהרות לחמותי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/10/2008 | 21:22 | מאת: דורית

חמותי בגיל 55 עם שוכבת בית חולים עם קדחת הבהרות ניתן לה טיפול אנטיובטיקה במשך 8 ימים אך לצערי החום עולה יורד לעכשיו החום גבוה , ומצב שיש לה מים בריאות מחוברת לחמצן , ביוזמת המשפחה להעביר אותה לבית חולים האחר "תל-השומר", אנא בבקשה תגיד לאור המצב מהו המצב? וכמה הוא חמור לדעתך? והאם הוא מצב של חלילה לכיוון שלילי?

שלום דורית, על סמך הנתונים שמסרת לעיל: 1. אין ביכולתי לאשר את האבחנה. 2. אין ביכולתי לדעת אם הטיפול האנטיביוטי שמקבלת חמותך הוא נכון. 3. אין ביכולתי לברר האם המים שהצטברו בראותיה קשורות בזיהום כלשהו. 4. ולסיכום- אין לי מספיק נתונים כדי להשיב על שאלתך בנוגע למצבה ולפרוגנוזה שלה. הרבה בריאות אפי

14/10/2008 | 23:16 | מאת: דורית

איזה דברים שחסרים בדיוק על מנת לאבחן , ואני אדאג לקבל אותם כמובן. כל הבית הפרטי שלי הבית של משפחה המורחבת חוששים לגורלה . גם הדברים קשים להגיד ,אודה לך לקבל חוות דעתך . תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות