ureoplasma ure

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/10/2008 | 17:37 | מאת: טל

שלום רב, במשטח וגינלי התברר שיש לי את החיידק ureoplasma ure,הרופא נתן לי 4 כדורים של FASIGYN 500MG ולאחר 72 שעות FLUCANOL כדור אחד. השאלה שלי האם הטיפול נכון לחיידק זה ודבר שני מה גורם לחיידק, אני בחורה בת 32 שומרת מאוד על אסתטיקה ותזונה, לא קיימתי יחסי מין חודשיים. תודה מראש

שלום טל, 1. לא ברור לי כיצד זוהה אצלך החיידק UREAPLASMA ב"משטח נרתיקי" שגרתי (מדובר בחיידק שבד"כ לא צומח בתרבית אלא מזוהה בבדיקות מולקולאריות כגון PCR). 2.גם הטיפול שקיבלת איננו מיועד לחיידק זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות