שושנה ברגל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/10/2008 | 21:48 | מאת: דנה

רציתי לדעת תוך כמה זמן עברת שושנה ברגל. לקחתי צפורל 3 ימים (2000 מ"ג ביום), אח"כ החליפו לי לאוגמנטין שאותו לקחתי 4 ימים (גם 2000 מ"ג ליום), ועדיין השושנה לא נעלמה.האם יש מקום לאנטיביוטיקה דרך הוריד? כמה זמן בממוצע לוקח לזה לעבור?

שלום דנה, אחרי 7 ימים של טיפול אנטיביוטי הייתי מצפה שיחול שיפור ניכר במצב ה"שושנה". אם זה לא קרה יש מקום לחזור ולהיבדק ע"י רופא/ה כדי לשקול אבחנה או טיפול חלופיים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות