כיח דמי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/10/2008 | 22:22 | מאת: אודליה

שלום, אבי בן 59, לפני 4 שנים חלה בסרטן המעי הגס. כעת סובל מזה שנה שלמה מתופעת של כיח דמי רק לאחר מצב של שכיבה (בכל בוקר ממש בזמן היקיצה). בבירור שנעשה: 1. בבדיקת אאג פעמיים אצל שני רופאים שונים הבדיקה תקינה. 2. CT חזה - הבדיקה תקינה למעט מוקד סולידי בקוטר 5 ממ בבסיס הריאה הימנית שיכול להתאים לעיבוי פוקלי של הפלאורה (לפי פיענוח של הרדיולוג). 3. בהמשך לכך בוצעה ברונכוסקופיה שהיתה תקינה לפי הפולמונולוג ואף ללא צורך לקחת ביופסיה. מיותר לציין שהדם ממשיך עדיין כמו שעון בכל בוקר ובכמויות הולכות וגדלות. אנא, עזור לי בדחיפות, למי ניתן לפנות? מה עוד ניתן לעשות? מה יכול לגרום לכך? כעת נפלנו בין הכסאות כיוון שלכאורה כל הבירור תקין, אבל הדם אינו פוסק. סליחה על הבלבול, אודה מאד לתשובתך.

שלום אודליה, הבעיה, כפי שאת מתארת אותה, עדיין "שייכת" לתחום הפעולה של רופא הראות(פולמונולוג). כ"זיהומולוג" אני יוכל להציע לכם לבצע בדיקת כיח לחיידק השחפת (ולתרבית "רגילה"). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות