שיגלה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/09/2008 | 22:05 | מאת: שרון

לפני יומיים בתי העלתה חום משלשלת בטירוף וגם הקיאה מעט, היא מאושפזת בבי"ח ועדיין לא קיבלנו תוצאות תרבית צואה, בעייתי היא שאני בהריון השבוע 5 ופשוט פוחדת פחד מוות! האם הידבקות במחלה מסכנת את עוברי? אשמח לתשובה מהירה

שלום שרון, כמעט כל מחלה זיהומית בהריון עשויה לסכן את האם ועוברה. לשמחתנו, לרבות ממחלות אלו קיים טיפול יעיל שמצמצם מאד את הנזק האפשרי הזה. אם יתברר שלבתך יש זיהום בשיגלה או בחיידק אחר, ואם את תדבקי חו"ח בחיידק זה- סביר שאפשר יהיה לתת לך טיפול שימנע נזק לשלמות ההריון, ובעקיפין גם נזק לעובר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות