יתכן שנדבקתי בבית החולים? מה עושים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/08/2008 | 04:14 | מאת: נגה

שלום, ביום ראשון הוצאתי את אבי מאשפוז במחלקה פנימית בבית החולים. עוד באותו ערב הרגשתי לא טוב: בחילות וכאבי בטן. ביומיים הראשונים הקאתי ושלשלתי. התחלתי לאכול רגיל וההקאות שכחו וכן השלשולים אבל כאבי הבטן החמירו: מפלחים את הבטן כשנכנס מזון בחלק העליון(קיבהו/או סרעפת) ללא גזים.הכאבים הם בגלים- כמו צירי לידה אבל ללא כל תוצאות. שמתי לב שהיציאות- נוזליות או מוצקות- הן צהובות. מה עושים? יתכן שאני מדבקת?

שלום נגה, 1. מהתאור שלך עושה רושם שאת סובלת מזיהום במעיים, ויתכן שנדבקת בו בבית החולים (בו אושפז אביך) או בכל במקום אחר (בית, מסעדה, אצל חברים וכד'). 2. לאור זאת סביר שאת מדבקת (כל עוד יש לך שלשולים / יציאות רכות). 3. לאור צבע היציאות ואופי כאבי הבטן- כדאי לך להיבדק גם בכוון של צהבת (מסוג A), ואבנים בדרכי המרה. 4. לסיכום, אני ממליץ לך להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות