מחלת ליים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/06/2008 | 23:06 | מאת: רותי

שלום רב, מהי שכיחותה של מחלת ליים בארץ? האם יש אזורים בהם היא נפוצה יותר? נעקצתי על ידי קרציה לפני מספר חודשים ויש לי סימפטומים שעשויים להיות מוסברים על ידי המחלה (כאבי פרקים מפושטים, חולשה בגפיים) כבר במשך חודש, אך לא היתה פריחה שהבחנתי בה. האם תיתכן המחלה גם ללא הפריחה? (יש לציין כי כל בדיקות הדם שנערכו לי, וגם הבדיקות הנויורלוגיות הקליניות היו תקינות לחלוטין). תודה מראש, רותי

שלום רותי, 1. 'מחלת ליים' נחשבת לנדירה מאד בארץ. 2. המחלה יכולה להופיע גם ללא פריחה אופינית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות