סטפילוקוקוס אאוראוס דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/06/2008 | 21:16 | מאת: רני

שלום שלום קיבלתי היום תוצאות בדיקת שתן, לאחר שהיו לי שבועיים כאבים באגן ובאשכים ובגב התחתון, הרגשת אי נוחות בחלק התחתון, כובד על הרגלים ועייפות יתר... התוצאות אומרות שיש לי דלקת בדרכי השתן ושם החיידק סטפילוקוקוס אאוראוס אני מקבל דיספטיל פורטה בקר וערב רציתי לדעת על החיידק הזה , אם זה משהו מסוכן והאם אני יכול להדביק גם את אחותי הקטנה שאני מחליף לה טיטולים. האם זה חיידק שכיח בדרכי השתן?? או מסוכן? האם יכול להיות שנדבקתי מהכלב שלי?? היתה לו דלקת במעיים לפני חודשיים. תודה רני

שלום רני, 1. החיידק סטאפילוקוקוס אוריאוס איננו שכיח כגורם לדלקות בדרכי השתן. אני ממליץ לך, ולרופא/ה שלך, אפוא לחפש סיבה אחרת לזיהום ש(אולי) יש לך בדרכי השתן, או סיבה אחרת לצמיחתו של החיידק הזה בתרבית השתן. 2. לא סביר שנדבקת בו מהכלב שלך. 3. המחלה שלך לא נחשבת כמדבקת. הרבה בריאות אפי

21/06/2008 | 22:53 | מאת: רני

תודה על תשובתך המהירה ד''ר מה לדעתך יכולה להיות אופציה להמצאות חיידק זה? האם יש בכך סיכון לבריאותי? בבקשה אם תוכל לענות לי תודה

מנהל פורום מחלות זיהומיות