משהו חשוב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/06/2008 | 13:05 | מאת: AVI

שאלה... אז זה אומר שהסבירות שהנגע שהופיע הוא עגבת לאור הבדיקות ולאור זה שהוא הופיע אחרי שנה וחצי נמוך???? מה שחשוב לי לומר שנראה לי שעשיתי את הנגע הזה לעצמי כי לחצתי על בלוטת חלב בשק האשכים במסיביות ויצא משם המון המון מוגלה עד שהיא התפוצצה.....ולמחרת הופיע השלפוחית לדעתי אני זיהמתי את האזור יש לציין שהשנה היה לי מן כמו תוספת עור קטנה כזו ליד השפה בפה ....היה לי את זה מעל שנה ולאחר שהחלטתי להפטר מזה בעזרת "הידיים המיומנות שלי" גם נוצר איזה כיב הלכתי אז לרופא מומחה לרפואת פה רופא רציני מאוד ושאלתי אותו אם זה מחלת מין או משהו כזה והוא שאל אותי שזה נראה כאילו יותר נפלתי על הפנים(: בכל מקרה לפי מה שאתה אומר ולאור הבדיקות שעשיתי איידס אחרי 3 חודשים אחרי 6 חודשים שנה אחרי ושנתיים וחודשיים אחרי המגע צהבת B צהבת C חצי שנה אחרי המגע עגבת שבועיים אחרי ו3 חודשים אחרי המגע כלמידיה,זיבה שועיים וחצי אחרי המגע הרפס שבועיים 3 חודשים 8 חודשים ושנתיים וחודשיים אתה חושב שאין לי מה לדאוג בקשר למחלות מין?

שלום AVI, תאור ההתרחשויות והפצע שלך לא מתאים למחלת מין. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות