איבחון שלשול מיימי אצל תינוקת בת 2

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/04/2008 | 21:51 | מאת: רחלי

יש לי ילדה בת שנתיים . לפני שבועים חזרה הביתה מהגן עם שלשולים מיימיים לחלוטין במשך יומיים. הייתי אצל הרופא אך הוא נתן טיפול פשטני לאכול אוכל שעוצר את השלשול. לאח יומיים השלשול עבר ומאז היתה עצירות יום אחד ואחר ככ צואה קשה מאוד ומסריחה. מאחר ומסתובבבת דיזינטריה, האם לא היה צריך לעשות ברור בבדיקת מעבדה? ואם היה לילדה דיזינטרייה האם אפשר לאבחן עכשיו? תודה רחלי

שלום רחלי, לא סביר שבדיקת צואה עתה- כשבועיים לאחר שהשלשול חלף- תסייע לאבחנה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות