תוספים וויטמינים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

17/04/2008 | 12:55 | מאת: עדי

שלום.אני בחורה צמחונית בת 27 עם אנמיה וטלסמיה מינור.אני מקבלת כדורי ברזל+חומצה פולית SLOW FE FOLIC כל טבליה 160 מ"ג ברזל+0.4 מ"ג חומצה פולית.התחלתי לקחת בנוסף מולטי ויטמין שמכיל גם הוא ברזל 18 מ"ג+חומצה פולית 0.4 מ"ג.האם מותר וצריך לצרוך את שניהם יחד?מצ"ב תוצאות חריגות מבדיקות דם שנעשו לאחרונה:FERITTIN=11 MCV=54.9 MCH=17 RDW=20 PLATELETS=144 ALT=9 FE=65 HEMOGLOBIN=11.7 אודה על עזרתך!

שלום עדי, היות ושאלתך איננה קשורה לבעיה זיהומית כלשהי, אני ממליץ לך להפנותה לרופא/ת משפחה או לפנימאי/ת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות