HI

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/03/2008 | 01:41 | מאת: AVI

שלום דשנו המון בנושא ההרפס וקצת יצאתי מזה....נבדקתי להרבה מחלות מין עגבת איידס צהבת B C הרפס כמובן כלמידיה זיבה אפילו PCR לHPV בצעתי ויצאתי שלילי בכל הבדיקות....עכשיו הכרתי בחורה חדשה....אתה עדיין חושב שאני יכול לקיים יחסי מין ללא חשש בהקשר של הרפס????לאחר ארבעת הבדיקות השליליות שבצעתי לאורך כשנתיים פלוס???

שלום AVI, אני עדיין חושב שאין אצלך עדות לתחלואה בהרפס. הרבה בריאות אפי

18/03/2008 | 16:53 | מאת: AVI

אתה אומר שלדעתך אין לי הרפס כלל או שלדעתך אין סימפטומים של הופעת הנגיף???

מנהל פורום מחלות זיהומיות