אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/02/2002 | 23:23 | מאת: הדר

שלום, אני מעוניינת לשאול מספר שאלות לגבי סוגי האנטיביוטיקות פניצילין, סטרפטומיצין, אריתרומיצין, סולפה, טטראציקלין, כלורמניקול: 1. ממה האנטיביוטיקה מופקת? 2. על איזה קבוצת חיידקים היא משפיעה? 3. באיזה תהליך מטבוליזם של החיידקים היא פוגעת? 4. מהן תופעות הלוואי? 5. מחלות שידוע שתרופה זו משמשת נגדן? בתודה מראש, הדר.

שלום הדר, שאלתך רחבה מדי עבור פורום זה. אני ממליץ לך להיכנס לאתר www.hopkins-abxguide.org ולקרוא שם על כל האנטיביוטיקות בהן את מעונינת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות