תוך כמה זמן מפסיק הגירוד (עקב תולעי סיכה) מרגע

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/07/2005 | 16:18 | מאת: RZ

לקיחת הכדור (ורמוקס) האם יש מזונות שאסור לאכול בזמן שהתולעים בגוף ? תוך כמה זמן הן מתות ? ומה הרעיון של לקיחת כדור אחד ואת הבא רק אחרי 10 ימים ? למה לילדים המינון הוא כפית ורמוקס אחת למשך 3 ימים ואח"כ שוב אחרי שבוע ??? המון המון תודה

שלום RZ, 1. תוך יום יומיים. 2. לא. 3. רובן תוך מספר שעות. 4. גם לילדים וגם למבוגרים מומלץ לקחת טיפול בזמן 0 (ובילדים במינון התואם את משקל גופם) ולחזור עליו (כדי להבטיח ש'תולעים סוררות' לא תתחמקנה) לאחר כ- 10 ימים עד שבועיים. הרבה בריאות אפי

16/07/2005 | 10:26 | מאת: rz

האם זה נכון שאכילת שום מרחיקה אותן מהגוף או ממתיתה אותן ? או שזה סיפורי סבתא? אם מנטילת הכדור הראשון עבור 4 ימים ולמשך כמה דקות הרגשתי שוב עיקצוצים, האם כדאי בכל זאת להמתין לסיום הטיפול או שיש תרופות חזקות יותר מוורמוקס לתולעים ?

16/07/2005 | 10:27 | מאת: rz

ועוד שאלה : האם בעלי יכול להדבק בזמן יחסי מין ??? (להזכירך אני 4 ימים אחרי הכדור הראשון)

מנהל פורום מחלות זיהומיות