קוצר נשימה אחרי החלמה מקורונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/10/2020 | 00:48 | מאת: ליסה

שלום החלמתי מקורונה לפני חודש ועשרה ימים בזמן המחלה היה לי נזלת יבשה אף סתום גודש באף קשיי נשימה ושיעול קל ללא חום אחרי שיצאתי מהבידוד קיבלתי תרסיס סטרואידים לטיפול באף יש שיפור השיעול חלף נשאר לי קוצר נשימה שבא איתי בהתקפים במהלך היום אני מרגישה צורך להביא אויר דרך הפה ולא מצליחה להכניס אויר מלא בפעם הראשונה והשנייה בשלישית זה מסתדר אני נושמת לרווחה רופאת המשפחה האזינה לריאות בדקה כמות חמצן בדם דרך האצבע מדדה חום לחץ דם עשתה לי א.ק.ג הכל היה תקין לחכות עוד כמה זמן עד שהמצב יסתדר? או לפנות לרופא ריאות? המצב שתיארתי אופייני לקורונה? גם כשמחלימים סוחבים עוד עם התסמינים?

שלום ליסה, את היא זאת שצריכה להחליט האם לחכות עוד כמה זמן עד שהמצב אולי יסתדר או לפנות כבר עכשיו לרופא ריאות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות