כאבי בטן עליונה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/10/2020 | 10:13 | מאת: סוזן

שלום לד"ר הלפרין, בהמשך לעניין הטפיל בשם:Dientamoeba fragyPCR שנימצא בבדיקת צואה בהמלצתך לקחתי פלאג'יל 500 מ"ג למשך 10 ימים, ועדיין יש לי כאבים בבטן העליונה עשיתי MRI בטן ,גסטרוסקופיה ,בדיקת לחיידק הליקובקטור,גם בדיקות דם לשלול ממאירויות הכול היה תקין, גם לקחתי כדורים לנטון שלא עזרו מה אפשר עוד לעשות? בתודה מראש סוזן

שלום סוזן, אפשר לעשות בדיקת צואה חוזרת לטפילים (כדי לבדוק האם ה- Dientamoeba fragy עדיין נמצא בגופך). הרבה בריאות אפי

26/10/2020 | 20:20 | מאת: סוזן

שלום לד"ר הלפרין, תודה רבה לתשובה כה מהירה סוזן

27/10/2020 | 10:35 | מאת: יוסי

הרדיולוגים המפענחים כיום מאוד עמוסים ובדיקה כמו MRI בטן כוללת המון תמונות וקל לפספס משהו קטן.

מנהל פורום מחלות זיהומיות